Window Fabrics

Window

Du har säkert inte missat lanseringen av vår nya gardinkollektion från Sunbrella. Kollektionen består av en samling förstklassiga tyger för bland annat gardiner och draperier. Du får inte bara tyger med snygg design och hög kvalitet utan får även glädjas av:

UV-beständighet - Samtliga tyger i kollektionen är tillverkade i 100 % spinnfärgad akryl. Det innebär att själva fibrerna i tyget är helt genomfärgade och inte bleks, till skillnad från många andra tyger där bara själva ytskiktet av tyget är färgat. Toppen för gardiner, draperier och andra applikationer som utsätts för mycket solljus.

Fläckskydd - I likhet med Upholstery-kollektionerna så är Window Fabrics försedd med ett förstklassigt fläckskydd, perfekt om du vill ha ljusa tyger utan att behöva oroa dig för fläckar och smuts.

Vattenavstötande - Tack vare dess vattenavstötande yta kan tygerna användas både inne som ute, och du behöver inte tänka på att ta in tygerna när regnet kommer.

Samtliga tyger i kollektionen ligger på tre meters bredd så att du slipper skarva för breda partier. Välj bland 58 referenser och fyra olika designer: Natté, Velum, Smart och Mild.

 

Du är här: Hem Nyheter Window Fabrics