Uppdaterad information ang. Covid-19

Covid-19-web

Vi fortsätter att följa utvecklingen kring spridningen av Coronaviruset och konstaterar att situationen återigen är mycket allvarlig. Vi fortsätter att sträva efter att bedriva verksamheten som vanligt, men självklart med respekt och åtgärder efter de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten lämnat.

Vi håller än så länge varuutlämning och showroom öppet som vanligt, men ber dig att följa Folkhälsomyndighetens råd som bland annat innefattar att inte besöka butiker när det inte är nödvändigt. Därför ber vi dig att i möjligaste mån lägga din beställning i förväg, om du behöver prover kan vi även skicka dem direkt till dig som är kund. Du kan alltid lägga din order via telefon, mail eller direkt i webshopen, både för avhämtning och leverans med något av våra fraktalternativ.

Har du inte ett konto i webshopen så kan du registrera dig här: https://shop.ocoscarson.com/Meny/Skapa_konto

För att ytterligare öka säkerheten för dig som kund och för vår personal har vi vidtagit följande åtgärder:

- Max en kund åt gången i vårt showroom. Vi ber dig att om möjligt komma ensam och låta eventuellt sällskap vänta utanför. Om vi redan har en kund i vårt showroom ber vi dig att vänta utanför till dess att det blir din tur.
- Vi har monterat butiksskydd
mellan våra arbetsstationer och showroom för att minska spridningsrisken, vi ber dig att respektera detta och att hålla säkert avstånd.
- Tillgång till handsprit.
Vi har placerat ut handsprit på flera ställen i lokalerna och är noga med att sprita utsatta ytor som handtag, räcken, lampknappar etc. med jämna mellanrum.

Till sist vill vi tacka er kunder för ert fina samarbete. Håll i, håll ut och håll avstånd så hoppas vi att situationen snart blir bättre så att vi kan ses under mer normala omständigheter framöver!

Varma hälsningar från oss på OC Oscarson

rekommendationer

*Symboler från Folkhälsomyndigheten

Vi fortsätter att sträva efter att bedriva verksamheten som vanligt, men självklart med respekt och åtgärder efter de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten lämnat.
Du är här: Hem Nyheter Nyheter Uppdaterad information ang. Covid-19