Garanterad kvalitet

Ikebana-BENCH

För att du som kund ska kunna känna dig säker på ditt val erbjuder nu Sunbrella 5 års kvalitetsgaranti på sina möbeltyger. Tygerna i möbelkollektionen håller vad de lovar och garantin gäller bland annat för färgbeständighet, minskad slitstyrka, noppar och nötning.

Du kanske har undrat vad som gör att möbeltygerna håller färgen trots påfrestningar från väder och vind? Svaret ligger i fibrerna. Tygerna tillverkas av spinnfärgad akryl, det innebär att själva fibrerna som trådarna tillverkas av är helt genomfärgade, vilket gör att de inte bleks med tiden, till skillnad från trådar och tyger som färgas i efterhand och därmed får en ofärgad kärna. Möbeltygerna från Sunbrella är dessutom vattenavstötande och fläckskyddsbehandlade, perfekt när du vill välja ljusa tyger utan att oroa dig för fläckar!

Här hittar du samtliga möbeltyger från Sunbrella.

Kontakta oss om du vill veta mer om produkterna eller dess utökade garanti! Du når oss på 031-259150 eller This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Du är här: Hem Nyheter Nyheter Garanterad kvalitet