Aktuell information ang. Covid-19

Covid-19-web

Under de senaste veckorna har vi på OC Oscarson följt utvecklingen kring den globala spridningen av Covid-19. Vi strävar efter att fortsätta bedriva vår verksamhet som vanligt, men följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten gått ut med och vidtar de försiktighetsåtgärder som behövs för att minska spridningen. Bland annat har vi möblerat om i delar av våra lokaler för att se till att ett lämpligt avstånd hålls både mellan personal och kunder.

Vi är förberedda på att vissa leveranser till och från OC Oscarson kan komma att påverkas den närmsta tiden och ber dig att ha förståelse om så inträffar. Vår varuutlämning och showroom har i nuläget öppet som vanligt och du är fortsatt välkommen att hämta din order samt titta på prover och material. Vi uppmanar besökare att i första hand hantera sina ärenden på distans, följa Folkhälsomyndighetens råd och i möjligaste mån lägga din beställning i förväg, antingen via telefon, mail eller i webshopen. I och utanför lokalerna har vi satt upp informationsblad med Folkhälsomyndighetens riktlinjer. Handsprit och möjlighet att tvätta händerna finns i flera delar av våra utrymmen och vi spritar utsatta ytor som handtag, räcken, lampknappar etc. med jämna mellanrum.

Vår utkörning inom Göteborg är i nuläget igång som vanligt, vi undviker dock att gå in till kunderna och lämnar i möjligaste mån materialet utanför.

Vår personal uppmanas att avboka möten och resor samt att utföra nödvändiga möten på distans. Vi ser över vår operativa verksamhet och möjligheter att bidra till att minska pendlande till och från arbetet samtidigt som vi ska behålla vår service, tillgänglighet och leveranssäkerhet till våra kunder.

Vi vill understryka vikten av att var och en tar sitt ansvar för att minska spridningen genom att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber dig att stanna hemma om du känner av några, om än milda, symptom. Situationen kan komma att ändras med kort varsel och vi håller dig uppdaterad om våra åtgärder på vår hemsida www.ocoscarson.com

Lägg din order via tel. 031-259 150, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller shop.ocoscarson.com. Om du har några övriga frågor är du välkommen att kontakta oss på 031-259 100

 

Senast uppdaterad: 2020-04-07

Du är här: Hem Nyheter Nyheter Aktuell information ang. Covid-19