Nytt beklädnadsmaterial!

FINA-WEBB

Äntligen har vi det stora nöjet att presentera FINA! Vår senaste nyhet inom beklädnadsmaterial och hängande textil i form av en mockaliknande microfiber av hög kvalitet. FINA finns i tre olika varianter - Bas, Soft och Simetric. Njut av en lyxig finish och utmärkta egenskaper som fläckskydd och hög slitstyrka. Samtliga ligger på 145 cm bredd och har en slitstyrka på >100.000 cycles (BS 5690:91)

Vi har redan fått mycket bra respons på materialet som kan användas till både möbler, marina inredningar, hängande textil och fordon. Läs mer om de olika varianterna nedan eller klicka på respektive produktnamn för att komma direkt till webshopen.

FINA Bas
En tunn mockaliknande microfiber, 170 gram/m². Perfekt till möbler, dynor och hängande textil.

FINA Soft
Samma grundtyg och finish som FINA Bas men med en laminerad baksida av polyester och bomull, perfekt till bland annat möbler, fordon och båtinredning. 317 gram/m².

FINA Simetric
En dubbelsidig variant av FINA Bas, passar perfekt till bland annat hängande textil, varför inte ett par gardiner till båten, lastbilen eller husvagnen till exempel?

FINA finns även tillgänglig med flamskydd, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. för mer information.

Du är här: Hem Nyheter Nyheter Nytt beklädnadsmaterial!