Vi expanderar och utökar vår närvaro i landet

flyttfaglar

Med glädje, spänning och förhoppning kan vi nu meddela att OC Oscarson finns representerade på heltid i Mellansverige och Stockholm. Sedan en tid tillbaka har vår säljare Fanny flyttat till Örebro och kommer därifrån verka för att finnas närmre våra kunder i Stockholm, Uppsala, Södermanland, Östergötland, Örebro samt Västmanland. 

I samband med flytten har vi också gjort klart med en ny säljare i Göteborg och välkomnar Kicki Carlsson till gänget! Kicki kommer, med flera års erfarenhet av försäljning, att förvalta och utöka vår tillgänglighet i Sydsverige och Småland vilket innefattar följande län: Västra Götaland, Halland, Blekinge, Skåne, Jönköping, Kronoberg, Kalmar samt Gotland. Vi ser fram emot att utöka teamet med ytterligare en resurs som kommer bidra till att stärka vår tillgänglighet och närvaro för våra kunder.

Vi är ödmjuka och tacksamma att vi har möjlighet att anställa trots rådande omständigheterna och ser det som ett kvitto på att verksamheten går i rätt riktning. Med tanke på det rådande läget kommer vi inledningsvis vara försiktiga med besök och kommer endast ta förbokade besök enligt överenskommelse med kunder och partners. Önskar du ett möte på distans har vi självklart möjlighet att boka in telefon- eller videomöte. Har du något aktuellt ärende, eller bara vill komma i kontakt för en presentation med någon av våra säljare, når du dem här:

Fanny Eriksson – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Kicki Carlsson – 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Du är här: Hem Nyheter Nyheter Vi expanderar och utökar vår närvaro i landet