Certifierat i kampen mot Coronavirus

ldervrd

Känn dig trygg med våra konstläder

Förfrågan på trygga material till offentlig miljö har ökat kraftigt i samband med Coronavirusets framfart. Vi ser ett större behov av material som är pålitliga, lättskötta och såklart estetiskt tilltalande. Våra konstläder belagda med Permablok3® har nu ISO-certifierats för sitt skydd mot Coronaviruset. När du väljer något av materialen till ditt projekt kan du känna dig trygg med deras inbyggda antibakteriella skydd.

 

PERMABLOK3® är en skyddande beläggning som fungerar som en tuff, effektiv barriär mot de tre största problemen i sjukvården och sjukhusmiljöer - bakterier, nötningar och fläckar. Beläggningen varken syns eller känns men gör ändå att tyget behåller sitt utseende och sin prestanda, trots minimal skötsel.


Daglig rengöring

För att behålla din omgivning fri från virus och bakterier är regelbunden rengöring avgörande. Beklädnadstyger belagda med PERMABLOK3® är lätta att rengöra, följ dessa steg för daglig rengöring och underhåll:

1. Rengör hela ytan med en 1:1-blandning av flytande såpa (PH-neutral) och vatten. Använd inte tvål eller rengöringsmedel som innehåller alkohol, ketoner, xylene, acetater eller lösningsmedel (mineralterpentin/lacknafta).

2. Avlägsna helt överflödig rengöring med en vit, ren, fuktig trasa.

3. Torka ytan

 

>90% minskning av Coronavirus

ISO 18184: mer än 90% minskning av Coronavirusets* förekomst inom en timme efter kontakt

ISO 21702: 99.9% minskning av Coronavirusets* aktivitet inom en timme efter att ytan exponerats för viruset

ISO 22196: Värde för antibakteriell aktivitet R>2

Konstläder belagda med PERMABLOK3®:

- Chronos
- Diamante
- Encore (surface collection)
- Faille (surface collection)
- Hitch (ink. C5)
- Horizon (surface collection)
- Maglia
- Mosaique (surface collection)
- Saffiano (surface collection)
- Shantung (surface collection)
- Silvertex (ink. B1 & C5)
- Skyline
- Valencia (ink. B1 & C5)
- Velours (surface collection)
- Vogue
- Walltex Bi-elastic (surface collection)

Vill du ha mer information om de utförda testerna? This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. så hjälper vi dig!

*Testet utfördes med material som exponerades för Coronavirus, Feline (samma Coronaviridae-familj, struktur och liknande mekanism som SARS-Cov2).
**Testet utfördes med material som exponerades för Staphylococcus aureus, Staphylococcus aureus MRSA, Escherichia coli och Klebsiella pneumoniae.

 

 

 

 

 

 

Du är här: Hem Nyheter Nyheter Certifierat i kampen mot Coronavirus