Vi presenterar Agora!

agora-nb-nologo

OC Oscarson är otroligt stolta och glada att presentera vårt senaste tillägg i sortimentet - Agora, ett väletablerat varumärke med produkter av hög kvalitet och utomordentliga egenskaper. De används främst till offentlig miljö, marin beklädnad och exklusiva utomhusmöbler. Under Agora ryms över 370 referenser, bland annat tyger för beklädnad, gardin och solskydd, men också en sadelgjord speciellt anpassad för utomhusbruk.

Tygerna tillverkas av 100 % spinnfärgad akryl av högsta kvalitet. Fibrerna som garnet tillverkas av är helt genomfärgade vilket ger en förträfflig färgbeständighet (5 års garanti) och mycket hög resistens i utomhusförhållanden och vid kontakt med mikroorganismer. Samtliga Agora-tyger är fläckskyddsbehandlade, vilket gör att du kan njuta av dina favorittyger utan att oroa dig för fläckar och spill.

Agora rymmer allt från enfärgade tyger i dova toner till vackra mönster och energiska färger. Tygerna kan såklart användas både inom- och utomhus, och dess design och utmärkta egenskaper gör att de står ut från mängden. Med den breda variationen av strukturer, mönster och färger är vi övertygade om att du kommer hitta ett material som passar dig.

Nedan har vi sammanfattat ett urval av Agora-kollektionerna, klicka på bilderna för att komma direkt till kollektionen i vår webshop. Du hittar samtliga kollektioner här och önskar du prover så hittar du det här.

 

 1-Abaco-Trian-Rayure Exodo

 

2-Artisan

 

Belt-Rope

 

Esquire

 

5-Lisos

 

Natural-shades

 

Panama

 

Simmetria

 

 Tandem

 

Texture-Fantasy

 

Twitell

 

Har du några funderingar? Kontakta oss på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller 031-259150 så hjälper vi dig gärna! Prover hittar du här.

 

 

 

Du är här: Hem Agora